Događanja / Istaknuta

21. ožujka

U kino Urania dolazi brački komičar sa stand-up showom ''Šta ti misliš sa svojim životom?''

U kino Urania dolazi brački komičar sa stand-up showom ''Šta ti misliš sa svojim životom?''

Ivica Lazaneo trenutno je najbolji i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik, fluentan je i u engleskom i bračkom

Komičari SplickeScene nastavljaju s gostovanjima u Osijeku, a drugo od tri samostalna gostovanja u 2024. godini pripalo je bračkom stand-up komičaru Ivici Lazaneu koji u Kinu Urania u četvrtak, 21. ožujka u 19 sati izvodi svoj prvi solo show ''Šta ti misliš sa svojim životom?''.

Karte po cijeni od deset, a na dan predstave 12 eura bit će u prodaji u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

''Šta ti misliš sa svojim životom? rečenica je kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No, ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka, kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču, uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zaj******* i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!'', poručio je Lazaneo.

Ivica Lazaneo trenutno je najbolji i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik, fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu s čarobnim napitkom, zbog čega sada ima problema s alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali.

Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodaje maslinovo ulje.


Izdvojeno

Reci što misliš!