Događanja / Istaknuta

14., 16. i 18. veljače

Kulturni centar organizira valentinovsku predstavu, gostovanje komedije i posjet Meštrovićevoj izložbi

Kulturni centar organizira valentinovsku predstavu, gostovanje komedije i posjet Meštrovićevoj izložbi
PR

Dvije predstave i izložba na repertoaru su ovoga tjedna u KC-u Osijek

U ovom tjednu Kulturni centar Osijek organizira tri događanja.

Prva je kazališna predstava ''Nemoš pobjeć od nedjelje'' koja će se održati u srijedu s početkom u 20 sati. Predstava je nastala prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić u produkciji Kulturnog centra Osijek i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule. Provjerite zašto i nakon više od 20 izvedbi, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena je ulaznice sedam eura, a prodaju se na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) od ponedjeljka do subote 7-22 sata.

Osječka glumica Katarina Baban vraća se na osječku kazališnu scenu – ovaj put onu Kulturnog centra Osijek s predstavom ''Puni pansion'' u kojoj glumi -  sama, ali pritom uspijeva uskočiti u više od dvadeset uloga! 

Gostovanje komedije ''Puni pansion'' na rasporedu je u petak s početkom u 20 sati u Kulturnom centru Osijek. Ulaznice po cijeni od deset eura u prodaji su na porti Kulturnog centra.

U konačnici, Kulturni centar poziva vas da zajedno posjetimo još jednu izložbu, i to onu pod nazivom ''Retrospektiva'' Ivana Meštrovića u zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori u nedjelju, 18. veljače.

Ulaznica za izložbu i prijevoz autobusom iznosi 30 eura po osobi. Polazak je iz Osijeka ujutro, a povratak isti dan. Obvezne su prijave na e-mail: [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!