Događanja / Istaknuta

15. Do 17. Kolovoza

U Osijeku veliki rock metal festival

U Osijeku veliki rock metal festival
Damir Janković/Adverta

Festival se prošle godine održao u Rajevom selu, a ove godine seli u Osijek

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja, Pannonian Rock Festival će se od kolovoza 2024. godine održavati na novoj lokaciji - Katakombe u Osijeku. Datumi ovogodišnjeg izdanja su od 15. do 17.08.2024.

"Prije svega želimo zahvaliti gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala", rekli su organizatori. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala.

Kao i do sada, posjetiteljima će biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora.

Pješčana plaža na obali rijeke Drave - Copacabana zajedno sa tuševima i toaletima nalazi se u neposrednoj blizini koncertnog prostora, kao i bazeni.

Dobar dio programa je već potvrđen, tu je poljski Vader i brazilska Nervosa uz potporu hrvatskih i regionalnih snaga: Đubrivo, Cold Snap, War-Head, Noctiferia, Infest,Evil Blood ali i po običaju bendovi iz cijele Europe: Portugal,Italija,Francuska itd.

To nije sve,kao i prošle godine u 3 dana nastupit će preko 20 izvođača,festival će naknadno najaviti još nekoliko izvođača, od čega jednog headlinera.

Limitirani broj od 150 super-early-bird ulaznica bit će u prodaji od 15.02. do 05.03. ili do isteka zaliha.

Ulaznice su dostupne na: www.pannonian-fest.com/buy-tickets/
 


Izdvojeno

Reci što misliš!