Događanja / Istaknuta

26. siječnja

Noć muzeja po prvi put i u dvorcu Tikveš

Noć muzeja po prvi put i u dvorcu Tikveš
Dubravka Petrić/PIXSELL

Prezentacijsko-edukacijski centar Tikveš nalazi se u dvorcu Tikveš, koji je prenamijenjen i opremljen u vrlo suvremeni multimedijalni centar

Po prvi puta i Kopački rit pridružuje se akciji Noć muzeja sa slobodnim ulazom u Prezentacijsko-edukacijski centar Tikveš u petak, 26.01.2024. od 16h do 22h.

U tom vremenu biti će za posjetitelje organizirano i besplatno vođenje u 18h i 20h, a za obilazak cijelog postava (prirodoslovni i povijesni dio) potrebno je oko 90 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tema devetnaeste noći je – MUZEJI I NOVA PUBLIKA

Upravo ovogodišnja je tema idealna za posjet Dvorcu Tikveš koji na inovativan i kreativan način postava odgovara na zahtjeve i interese novih generacija.

Prezentacijsko-edukacijski centar Tikveš nalazi se u dvorcu Tikveš, koji je prenamijenjen i opremljen u vrlo suvremeni multimedijalni centar. gdje se posjetitelji mogu na edukativan i zabavan način upoznati  s prirodnim vrijednostima i fenomenima Parka prirode Kopački rit, ali i s bogatom kulturno-povijesnom baštinom područja. Vodiči će kroz priče i legende učiniti obilazak postava još zanimljivijim.

Prezentacijsko–edukacijski centar Tikveš Fotogalerija

Dvorac se nalazi u srcu  Tikveške šume, u mjestu Lug, s adresom Titov dvorac 1. Iz Osijeka se do Tikveša može stići kroz mjesta Bilje i Vardarac, pa se u Lugu skrene desno i dalje prate putokazi za PEC Tikveš.

Za sve informacije posjetitelji se slobodno mogu obratiti na telefon 031 445 445.


Izdvojeno

Reci što misliš!