Događanja / Istaknuta

26. siječnja

Winter Sofa stiže u Arheološki muzej

Winter Sofa stiže u Arheološki muzej
DVS Film Factory

Na pultu će se izmjenjivati ritmovi DJ Flegme i DJ Mexle, a ulaz je potpuno besplatan

Zaboravite na zimsku depresiju jer stiže najtopliji događaj ovog siječnja – Winter Sofa! Da, točno ste pročitali, najpopularniji ljetni specijal In da Sofa ponovno oblači kaput i dobiva svoju zimsku verziju te donosi toplo ozračje usred hladne zime. Pripremite se na dobar ples, odličnu glazbu i ugodno druženje jer 26. siječnja 2024. godine od 19.00 do 00.00 sati Arheološki muzej Osijek postaje epicentar najbolje zimske zabave, a sve u sklopu Noći muzeja 2024.

Osim zabave u najavi, iskoristite priliku i upoznajte Arheološki muzej Osijek, njegove zanimljive eksponate i priče koje pričaju. Pronađite se u tom posebno ugodnom prostoru koji osim što čuva mnogo toga, rado i dijeli prilike za stvaranje novih uspomena i dobrih osjećaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pultu će se izmjenjivati ritmovi DJ Flegme i DJ Mexle, koji će pobrinuti da se svi zaleđeni plesači svojim podmazanim plesnim pokretima lako odmrznu. Flegma kao Ledena Vanilija i Mexla kao Ice Age pripremili su takav set da bi i Arnold Schwarzenegger kao Mr. Freez iz Batmana & Robina napravio helikopter i odradio set tanga s Umom Turman, zavodljivom i vrckastom Poison Ivy. Stoga, ako ste se pitali gdje će biti najtoplije mjesto u gradu, sad znate – Winter Sofa je tajno oružje protiv hladnoće!

Ulaz je potpuno besplatan, jer tko kaže da dobra zabava mora biti skupa? Očekujte standardno spektakularan spoj glazbe, zabave i zimskog ugođaja koji će vam grijati dušu. Svi ste pozvani, bez obzira jeste li ljubitelji ljeta ili zime – jer Winter Sofa donosi najbolje od oba svijeta!

Spremite se na toplu atmosferu, ledenu kocku u piću i ples do Pepeljuginog termina jer Winter Sofa obećava nezaboravnu večer. Vidimo se 26. siječnja u Arheološkom muzeju Osijek, jer zima nikada nije bila ovako vruća!


Izdvojeno

Reci što misliš!