Događanja / Istaknuta

25. siječnja

Kino Urania objavilo novi termin za rasprodanu hit komediju ''Kako i zašto ubiti muža?'', požurite po ulaznice

Kino Urania objavilo novi termin za rasprodanu hit komediju ''Kako i zašto ubiti muža?'', požurite po ulaznice

U ovoj urnebesnoj komediji žene će saznati na koji su tip muža osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje istih

Dragi gledatelji, ulaznice za hit komediju ''Kako i zašto ubiti muža?'' koja je na programu 25. siječnja u kinu Urania u 19 sati već su nekoliko dana rasprodane, pa su uveli novi termin predstave: istoga dana u 21 sat.

Karte za novi termin bit će u prodaji od sutra u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

25. siječnja U kinu Urania prikazuje se hit komedija ''Kako i zašto ubiti muža?''

U ovoj urnebesnoj komediji žene će saznati na koji su tip muža osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje istih. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, preko hipohondara i seksualnih manijaka, pa sve do razmaženih kretena.

Komedija je to o milijun razloga zašto ubiti muža i nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ''Kako i zašto ubiti suprugu''. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

Ova komedija, prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria, do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović koji, između ostaloga, ima zapaženu ulogu u zabavno glazbeno-igranom programu ''Čađava mehana''. Žensku stranu ispričat će poznata glumica i TV voditeljica Nataša Aksentijević.


Izdvojeno

Reci što misliš!