Događanja / Istaknuta

20. siječnja

Olivera Ćirković promovirat će svoju knjigu ''Ja, Pink Panter 3: POVRATAK'' u Balotama

Olivera Ćirković promovirat će svoju knjigu ''Ja, Pink Panter 3: POVRATAK'' u Balotama
Sandra Šimunović/PIXSELL

Za neke književnica, za neke kriminalka, bivša sportašica ili umjetnica - što god joj pripisali, nedvojbeno je da Olivera izaziva reakciju gdje god se pojavi

U subotu, 20. siječnja s početkom u 19 sati Olivera Ćirković održat će promociju knjige ''Ja, Pink Panter 3: POVRATAK'' u Balotama.

Olivera je bila mozak bande ''Pink Pantera'', a danas predaje šefovima tajnih službi. Čitatelje svojom gotovo filmski nestvarnom životnom pričom ostavlja bez daha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za neke književnica, za neke kriminalka, bivša sportašica ili umjetnica - što god joj pripisali, nedvojbeno je da Olivera izaziva reakciju gdje god se pojavi. Najviše prodanih knjiga i književnih večeri, ostvaruje upravo u Hrvatskoj.

21. siječnja Članica kriminalne skupine "Pink Panther" Olivera Ćirković stiže u Osijek

Pink Panteri je naziv koji je Interpol dodijelio međunarodnoj zločinačkoj orgnizaciji koja se bavi krađom nakita. Ime prvo dolazi od britanskih vlasti pošto je jedan član bande sakrio plavi dijamant vrijedan 657 000 dolara u posudi za kremu, baš kao i Peter Sellers u filmu Pink Panther.

Zadnji puta je njezin dolazak u Balote popratilo više od 600 ljudi. Stoga, svi koji ste propustili prošli nastup, sada stignete doći na ovaj.


Izdvojeno

Reci što misliš!