Događanja / Istaknuta

31. prosinca

Gastro pub Bulart 1887: Doček Nove godine 2024.

Gastro pub Bulart 1887: Doček Nove godine 2024.
Dalibor Bauernfrajnd

Iako su ''early bird'' ulaznice rasprodane, a stolova je za rezervaciju preostalo još dva u podrumu, karte se još uvijek mogu kupiti bez rezervacije po cijeni od 40 eura za žene te 45 eura za muškarce

Gastro pub Bulart 1887 u Tvrđi i ove je godine pripremio posebnu proslavu povodom dočeka Nove 2024. godine za sve svoje posjetitelje.

Riječ je o dočeku na tri kata bez novčanika, a u cijenu ulaznice bit će uključeni piće dobrodošlice, otvoreni šankovi za konzumaciju cijelu noć (piće uračunato u cijenu), birana topla jela (catering dostupan cijelu noć) te živa glazba koju će posjetiteljima u prizemlju pružiti Viva Box Band, a koji je već prošle subote zagrijao publiku za doček vrhunskom atmosferom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U podrumu će pak nastupiti DJ iznenađenja, puštajući najveće pop, rock, ex-yu i narodne hitove.

Ulaznice za doček Nove godine mogu se kupiti u Gastro pubu Bulart svakim danom od 10 do 17 sati. Iako su ''early bird'' ulaznice rasprodane, a stolova je za rezervaciju preostalo još dva u podrumu, karte se još uvijek mogu kupiti bez rezervacije po cijeni od 40 eura za žene te 45 eura za muškarce. ''Last minute'' ulaznice koštat će pak 45 eura za žene i 50 eura za muškarce.

Kako bi se rezervirala preostala dva stola, potrebno je da na svakom pojedinom stolu bude minimalno četiri osobe.

FOTO: Dalibor Bauernfrajnd

Kategorizacija je stolova za rezervaciju sljedeća:

  • 30 eura – Na stolu će vas čekati jedna boca žestokog pića po izboru: Vigor votka, Pelinkovac, Dewars, Sax gin ili dvije butelje kvalitetnog vina Belje od 0,75 L.
  • 40 eura – Na stolu će vas čekati jedna boca žestokog pića po izboru: Svarog u boci od 0,7 L, Bombay u boci od 0,7 L, Antique pelin u boci od 0,7 L ili Jack Daniels u boci od 0,7 L.
  • 55 eura – Na stolu će vas čekati jedna boca žestokog pića po izboru: Chivas u boci od 0,7 L, Johhnie Walker Black u boci od 0,7 L, Hendrix u boci od 0,7 L, Grey Goose u boci od 0,7 L, Moet u boci od 0,7 L te Bottega Gold u boci od 0,7 L.

Svi s rezervacijama stolova dolaze u navedeni objekt u 20 sati, dok ostali gosti bez rezervacija mogu početi pristizati od 21 sat.

 

Za sve dodatne upite možete se javiti u DM, pozivom ili Whatsapp porukom na broj 095 734 3467 (Antonio).


Izdvojeno

Reci što misliš!