Vijesti / Regija

PU BRODSKO-POSAVSKA

Čistio šikaru pa pronašao ljudski kostur

Čistio šikaru pa pronašao ljudski kostur
Ilustracija (Damir Spehar/PIXSELL)

Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka

U Policijskoj postaji Okučani, dana 30. ožujka, zaprimljena je dojava o pronalasku ljudskih kostiju na području Općine Gornji Bogićevci što su policijski službenici izlaskom na teren i potvrdili.

Naime, kako izvještava PU brodsko-posavska, prilikom čišćenja zapuštene poljoprivredne površine i šikare, vlasnik čestice je pronašao ostatke ljudskog kostura. Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka radi identifikacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje policijskih službenika te slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu", zaključuje policija. 


Izdvojeno

Reci što misliš!