Vijesti / Regija

smrt 74-godišnjakinje

Policija objavila detalje o nesreći u Belišću u kojoj je smrtno stradala pješakinja

Policija objavila detalje o nesreći u Belišću u kojoj je smrtno stradala pješakinja
Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako navodi policija, vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas

Osječko-baranjska policija objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 18.55 sati u Belišću, u kojoj je smrtno stradala 74-godišnja pješakinja. 

Naime, do prometne nesreće došlo je kada je 49-godišnji vozač dolaskom do pješačkog prijelaza u Ulici Matije Gupca prednjom lijevom stranom osobnog automobila udario u 74-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik. Od siline udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu. Pješakinja je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Belišće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako navodi policija, vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas.

Protiv 49-godišnjeg vozača slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu'.


Izdvojeno

Reci što misliš!