Sport / Ostalo

Član AK Slavonija-Žito

Horvat završio nastup na Europskom prvenstvu u Rimu

Horvat završio nastup na Europskom prvenstvu u Rimu
PR

Bio je u B grupi zajedno sa svjetskim rekorderom, Šveđaninom Armandom Duplantisom, olimpijskim pobjednikom i prvakom svijeta

Član AK Slavonija-Žito Ivan Horvat završio je nastup na Europskom prvenstvu u Rimu. U kvalifikacijama skoka s motkom nije uspio uhvatiti pravi ritam i svladati početnih 5,25 metara pa je okončao natjecanje u najjačoj konkurenciji kada govorimo o motkašima koji dolaze sa Starog kontinenta.

Bio je u B grupi zajedno sa svjetskim rekorderom, Šveđaninom Armandom Duplantisom, olimpijskim pobjednikom i prvakom svijeta koji je zajedno s još 12-oricom natjecatelja preskočio 5,60 metara i oni će u borbu za odličja. Horvatu od samoga početka nije išlo kako je htio, tako da se oprostio od EP-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Naravno da ne mogu biti zadovoljan, moglo je sve skupa biti puno bolje. Nisu se stvari posložile kako bih htio, nisam se mogao 'pronaći' kroz zagrijavanje i vidio sam da će biti problema. Još je sve puno dojmova i emocija tako da tek trebam analizirati cijelu situaciju. Vjerovao sam u to da će sve skupa biti bolje, ali to pronalaženje zaleta i ritma skoka predstavljali su mi problem. Tek na zadnja dva pokušaja na početnoj visini je to, ajmo reći, bilo tehnički dobro, samo što dubinu ipak nisam pogodio. Nažalost, tako je završilo i nema se pritom mnogo toga za reći'', izjavio je iskusni reprezentativac iz redova AK Slavonija-Žito.


Izdvojeno

Reci što misliš!