Sport / Nogomet

poraz iz jednog udarca

Osijek se vratio starim navikama i odigrao katastrofalnu utakmicu u Puli

Osijek se vratio starim navikama i odigrao katastrofalnu utakmicu u Puli
Saša Miljević i Luka Batelić/Pixsell

Osijek je odigrao vrlo lošu utakmicu i izgubio u Puli s 1:0 golom Ekonga

Ništa, ništa i jedno veliko ništa je Osijek prikazao u Puli. Optimističan je bio Zekić uoči prvog gostovanja ove polusezone, ali je njegova momčad pokazala potpuno nemoć protiv Istre koja uoči Osijeka dva i pol mjeseca nije nikom zabila gol.

Tijekom prvih 90. minuta gotovo pa nije bilo prigode za zabilježiti u izvještaju, a Istra je došla do gola Ekonga nakon nesporazuma Jurišića koji je pustio loptu Malenici, ali je ovaj bio neodlučan pa je napadač Istre loptu samo ubacio u gol.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugi dio Osijek je odmah ušao s tri izmjene, ali se Istra čvrsto postavila prema nazad bez ikakve napadačke ambicije. Onemoćalo je to u potpunosti oštricu Osijeka koji je bespomoćno kružio oko gola Majkića.

NK Istra - NK Osijek Fotogalerija

Sve najzanimljivije pred golom Istre dogodilo se u samoj završnici, duboko u sudačkoj nadoknadi kad je prvo Čokaj jednu loptu u padu uputio prema golu Istre, a onda je već u 99. minuti udaren Duarte, ali je Kolarić ostao nijem. Zanimljiv je to kriterij budući je isti takav udarac u nogu Perića okarakteriziran kao penal za Dinamo na Opus Areni. Ipak, budimo iskreni kako Osijek nije ni zaslužio više od poraza u današnjem susretu.

Dodajmo i kako je u 70. minuti Kohorta pripremila pravi pirotehnički show koji je potrajao nekoliko minuta, a upravo zbog toga i brojnih zamjena sudac je pokazao dugačku sudačku nadoknadu.


Izdvojeno

Reci što misliš!