Promo

Iskon city takeover

Spremni za veliko čašćenje u subotu, 6.4.2024.?

Spremni za veliko čašćenje u subotu, 6.4.2024.?

Iskon slavi najbolju ponudu za grad na Dravi i u Osijek stiže s nizom besplatnih aktivnosti u koje se možete uključiti

Nakon što je sjajnim cjelodnevnim programom, radionicama i čašćenjem osvojio Zadar, Iskonov city takeover u petak i subotu (5.-6.4.2024.) dolazi u Osijek! To znači da će Osječanke i Osječani moći iskoristiti niz pogodnosti i provesti zabavan dan u gradu.

Isplanirajte savršen vikend uz pregršt poklona!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskon slavi najbolju ponudu za grad na Dravi i u Osijek stiže s nizom besplatnih aktivnosti u koje se možete uključiti.

Subotu možete početi omiljenom kavom na OS špici, kojom vas Iskon časti 6.4. u kafićima Axmann, Trica i Hotel Osijek. Kave će građanima biti besplatne u razdoblju do 10h do 12h.

Jutro iskoristite i za besplatni mali servis bicikla tj njegovo spremanje za novu sezonu! Iskonov partner – bike servis Vezmamax u razdoblju od 8h do 12h može vam pregledati brzine i kočnice, pripremiti gume te podmazati lanac za sve nadolazeće vožnje. Na besplatni mini servis dolazit će se po „samo uskoči“ principu, bez prethodne rezervacije, pa slobodno spremite svoje male i velike bicikle za besplatnu inspekciju.

U 14 sati na Višnjevcu će početi gratis mala škola poslušnosti i socijalizacije za sve zainteresirane vlasnike pasa! Povedite psa u školicu i izgradite još bolji odnos s ljubimcem. Iskonovci školu organiziraju u suradnji s licenciranom voditeljicom tečaja za školovanje pasa Alenkom Medak iz „Priasa“, a svim ljubimcima i njihovim vlasnicima spremili su i dodatne poklončiće! Broj polaznika za ovu aktivnost je ograničen, a prethodna prijava je obavezna na e-mail [email protected].

Večernje zagrijavanje rezervirano je za sve ljubitelje kvizova, jer u suradnji s General von Beckersom Iskon priprema popkulturni kviz s početkom u 18 sati. Specifičan je po tome što ne naplaćuje kotizacije, dolazi uz besplatne ukusne kokice i pivo dobrodošlice za sve igrače, a tu su i vrijedne nagrade za najbolje timove: Iskon.Play TV s uključenim HBO Premium paketom, poklon-bonovi glazbene knjižare Rockmark i šareni poklon paketi. Predviđeno trajanje kviza je 2 sata, prijave će biti obavezne a za sve detalje nastavite pratiti službeni event na Facebooku, koji je linkan na dnu članka.

Dan prepun besplatnih aktivnosti najbolje je završiti dobrim filmom, pa će Iskon Osječane navečer počastiti i besplatnim kokicama u Cinestaru. Poklon kokice dolaze uz sve projekcije 6.4.2024. od 19h do 21h, a ako poželite dodatni super poklon – slobodno povucite hostesu „za rukav“.  

Prije velikog čašćenja, u suradnji s kolektivom Grafitti na gradele, Iskon će otkriti XXL mural poznatog uličnog umjetnika CHEZ-a, zajednički poklon gradu na lokaciji parkirališta uz Trg slobode. Kako doznajemo, mural je umjetnikov homage našem Juliju Kniferu i već smo sigurni da će uljepšati vizuru centra grada.

Porto Morto za zagrijavanje u Oxygeneu, karte su poklon!

U petak 5.4.2024., kao najbolje zagrijavanje za subotu prepunu aktivnosti, u klub Oxygene stižu Porto Morto sa svojom formulom za savršeni spoj rocka, popa i elektronike. Ulaznice za koncert bit će zadnji poklon Iskona zaljubljenicima u dobru glazbu iz Osijeka, uz napomenu da je njihov broj ograničen do punog kapaciteta kluba. Ako vas zanima kako do svoje poklon karte, pratite Iskonov event na Facebooku. Sve detalje objavit ćemo i na našem portalu u nadolazećim danima.

I, što kažete na program? Vidimo se?

Iskon city takeover – službeni event na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/
1783094982190847/?active_tab=discussion

Želite se nastaviti častiti i nakon vikenda? Iskon ima dosad najbolju ponudu interneta i TV-a za Osijek. Provjerite svoju adresu www.iskon.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!