Promo

Revive Clinic

Kroničnim stresom je moguće upravljati, a burnout spriječiti - Koncept koji je prvi u Hrvatskoj, a dostupan u Osijeku!

Kroničnim stresom je moguće upravljati, a burnout spriječiti - Koncept koji je prvi u Hrvatskoj, a dostupan u Osijeku!

Najuzbudljiviji dodatak ponudi Revive Boutique Clinic je Welnamis Power Nap krevet - višestruko nagrađivan i prvi put dostupan u Hrvatskoj

U srcu Osijeka, Revive Clinic donosi revolucionarni koncept brige o zdravlju i ljepoti - prvi power nap krevet u Hrvatskoj. Ovaj prostor je posebno osmišljen kako bi pružio jedinstvenu kombinaciju Wellbeing i Wellaging koncepata, postavljajući nove standarde u očuvanju zdravlja i njezi kože. Ono što čini Revive posebnim jest njihova posvećenost održavanju ravnoteže između uma, tijela i duha - ključa za smanjenje stresa i postizanje optimalnog zdravlja.

Svježina i oštrina uma

Obzirom na ubrzan način života i izazove modernog doba, Revive ima koncept koji pruža rješenje za umorne i iscrpljene umove. Kroz inovativni pristup i pametno osmišljene programe, Revive stavlja naglasak na važnost odmora i opuštanja za postizanje optimalnog zdravlja.

Welnamis power nap krevet - Prvi put u Hrvatskoj

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najuzbudljiviji dodatak ponudi Revive Boutique Clinic je Welnamis Power Nap krevet - višestruko nagrađivan i prvi put dostupan u Hrvatskoj. Ovaj krevet nije samo komad namještaja; to je revolucionarni alat za postizanje dubokog opuštanja uma i tijela. Namijenjen je svima koji osjećaju simptome kroničnog stresa, tjeskobe, glavobolje, teškoće sa spavanjem, gubitak fokusa i sve prisutniji burn out sindrom.

Kako Welnamis power nap krevet djeluje?

  • Duboko opuštanje za zaposlene umove: Impulsi audio i vibracijskih frekvencija pružaju potpuno iskustvo umirivanja.
  • Smanjenje simptoma stresa i tjeskobe: Welnamis tehnologija djeluje na smanjenje simptoma kroničnog stresa.Poboljšanje raspoloženja i kvalitete sna: Programi su osmišljeni za stimulaciju različitih stanja, od aktivacije do meditacije i sna.
  • Podrška kod Burnout sindroma: Welnamis Power Nap bed pomaže u suočavanju s izazovima burnout sindroma.
  • Poboljšanje koncentracije profesionalnih sportaša: Za sportaše, krevet poboljšava koncentraciju i kognitivne funkcije.

Drugačiji pristup zdravlju i ljepoti

Revive ne nudi samo krevet već i potpuno iskustvo drugačijeg pristupa zdravlju i ljepoti. Zdrav izgled i način života zahtjeva proaktivnu brigu o cjelokupnom zdravlju i njezi kože i upravo zato je doktorica Jakić ističe važnost individualnog pristupa. Koncept i programi su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili različite potrebe, a trajanje se kreće od 22 do 60 minuta. Doktorica Jakić će prilagoditi tretmane Vašim potrebama, pratiti rezultate te Vas individualno savjetovati i voditi kroz cijeli proces.

Revive Clinic je odgovor na potrebe suvremenog društva za cjelovitim pristupom Wellbeingu. Ovdje, oporavak ima potpuno novo značenje, a svježina uma i relaksacija tijela postaju dostupni kao nikada prije.


Izdvojeno

Reci što misliš!