Lifestyle / Studentski kutak

nauči kreirati aplikaciju

FIVE Code Base: Android vještina u Osijeku

FIVE Code Base: Android vještina u Osijeku
PR

Ovaj besplatni program studentima omogućuje stjecanje znanja o izgradnji Android aplikacija iz prve ruke

Domaća IT tvrtka FIVE, an Endava company pokreće Android vještinu u Osijeku, u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Upisi na vještinu su u tijeku, a prijave su otvorene do 30. rujna. Početak predavanja predviđen je za početak listopada.

Ovaj besplatni program studentima omogućuje stjecanje znanja o izgradnji Android aplikacija iz prve ruke – od stručnjaka koji su razvijali aplikacije za klijente iz cijeloga svijeta, i koje svakodnevno koriste milijuni korisnika.

Kroz 10 predavanja koje će održati članovi FIVE Android tima studenti će naučiti sve potrebno za samostalan razvoj Android aplikacija, a onda to znanje i pokazati na konkretnom završnom projektu.

Agencija FIVE još od 2015. godine održava iOS vještinu koja je uvrštena u kurikulum FER-a i studentima nosi ECTS bodove, a od 2022. godine, samostalno organizira i izvodi Android vještinu.

Cilj inicijative Code Base (iOS i Android vještina) je prenijeti znanje o izgradnji mobilnih aplikacija - od samog kreiranja projekta, pa do toga kako objaviti aplikaciju na App ili Play Store-u.

Prijavi se na novu Android vještinu na FERIT-u do 30. rujna putem stranice Code Base!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovana 2007. godine, agencija FIVE danas kroz urede u New Yorku, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci zapošljava više od 300 stručnjaka za dizajn, razvoj i strategiju rasta nagrađivanih digitalnih proizvoda.

Njihovi klijenti su globalne kompanije iz različitih industrija na američkom tržištu. U ožujku 2021. godine FIVE je postao dijelom Endave, jedne od najvećih razvojnih grupacija na svijetu.


Izdvojeno

Reci što misliš!