Događanja / Istaknuta

17. do 19. svibnja

Donji Emovci: 7. Rođendanski moto susret [PROGRAM]

Donji Emovci: 7. Rođendanski moto susret [PROGRAM]
Mia Slafhauzer/PIXSELL

DJ Pavka je zadužen za cjelodnevni program, a za večernji program pozvali su rock band, stare prijatelje iz Slavonskog Broda koji ste već susretali na ovakvim događanjima, a zovu se Fair Play Band

Moto Klub Tsunami poziva sve bajkere i ljubitelje motora na 7. Rođendanski moto susret koji će se održati kao dosadašnjih godina na Moto Cross stazi Villare u Donjim Emovcima kraj Požege.

Datumi su održavanja od 17. do 19. svibnja, a ove godine imamo sljedeći program:

Petak

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvaranje kampa od 14 sati i doček gostiju uz gratis rakijicu na ulazu.

DJ Pavka je zadužen za cjelodnevni program, a za večernji program pozvali su rock band, stare prijatelje iz Slavonskog Broda koje ste već susretali na ovakvim događanjima, a zovu se Fair Play Band.

Uz hladno piće, hranu priprema ekipa iz Chill and Grill.

Subota

Kreću od 12 sati s gratis rakijicom na ulazu, a po nekim starim običajima bit će i grah gratis koji se dijeli od 14 do 16,30 sati.

U 17 sati tradicionalni je ove godine 21. po redu Počasni krug ''Mladenko Krstanović'' za ve stradale bajkere u prometu koji se voze ulicama grada.

Od 18 sati kreće program koji vodi DJ Pavka, a za rock večer pozvani su dečki iz Ludbrega već poznati po dobroj atmosferi, a zovu se Wanted 5.

Uz hladno piće, naravno, opet će nas nahraniti ekipa iz Chill and Grill. U toku večeri sve će prisutne zabaviti i go go plesačica.

Nedjelja

Za sve goste doručak kreće od osam sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!