Događanja / Istaknuta

24. do 26. svibnja

Vukovar: Prvi međunarodni turnir u odbojci na pijesku

Vukovar: Prvi međunarodni turnir u odbojci na pijesku
PR

Na turnir se do sada, osim hrvatskih predstavnika, prijavilo pet međunarodnih parova, što potvrđuje veliku zainteresiranost i garantira kvalitetne izvedbe na terenu

Nakon izborenih novih terena za odbojku na pijesku na ŠRC Lijeva bara u Vukovaru, Klub odbojke na pijesku "Vukovar" ne staje s aktivnostima te u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske organizira prvi međunarodni turnir u odbojci na pijesku u Vukovaru pod nazivom Vukovar Open 2024.

Turnir će se igrati po pravilima svjetske odbojkaške organizacije FIVB u ženskoj i muškoj konkurenciji, na ŠRC Lijeva bara (Ul. Stanka Vraza 19B, Vukovar).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivaju se svi zainteresirani odbojkaši i odbojkašice iz Hrvatske i regije na to da se prijave na turnir slanjem prijave na mail [email protected].

Na turnir se do sada, osim hrvatskih predstavnika, prijavilo pet međunarodnih parova, što potvrđuje veliku zainteresiranost i garantira kvalitetne izvedbe na terenu.

Pozivaju se stoga sugrađani na to da se pridruže 25. i 26. svibnja te podrže svoje favorite na putu do naslova.

Vukovar Open prvi je u nizu turnira Otvorenog prvenstva Hrvatske na kojemu počinje borba za ukupnog prvaka Hrvatske. Sistem natjecanja je zamišljen tako da se kroz turnire Otvorenog prvenstva koje možete provjeriti ovdje skupljaju bodovi za plasman u glavni, Masters turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske čiji osvajači će postati ukupni prvaci države. Na svim su turnirima do Mastersa dopuštene prijave stranim igračima radi atraktivnosti i osiguranja kvalitetnih izvedbi, dok se na Mastersu bore osam hrvatskih parova, i to četiri s najviše osvojenih bodova na turnirima, dva sa WC i dva koja ulaze u glavni dio turnira kroz kvalifikacije.


Izdvojeno

Reci što misliš!