Događanja / Istaknuta

9. svibnja

Najavljen datum jubilarne 10. Studentske roštiljade u Osijeku

Najavljen datum jubilarne 10. Studentske roštiljade u Osijeku
Dubravka Petrić/PIXSELL

Natjecati se mogu svi studenti, profesori i asistenti koji donose svoj roštilj, ugljen, drva i začine

10. Studentska roštiljada održat će se 9. svibnja od 12 sati, tradicionalno na livadi ispred FAZOS-a. Ove su se godine organizatori odlučili na potpuni zaokret i hrpu noviteta budući da je riječ o jubilarnom broju ovoga događanja.

Tko će ove godine pokušati osvojiti titulu najboljeg roštilj majstora, tko će pojesti najviše ćevapa i postati ćevapominator, tko će popiti najviše piva te tko će biti najbolji u igrama bez granica – odgovore na sva ova pitanja i još mnogo toga saznat ćemo na 10. Studentskoj roštiljadi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Službene prijave započinju 8. travnja kada će ujedno biti poznat i način prijave. Natjecati se mogu svi studenti, profesori i asistenti koji donose svoj roštilj, ugljen, drva i začine. Od organizatora se dobije meso (svaka ekipa jednaku količinu), dok žiri ocjenjuje i bira pobjednika.

9. Studentska roštiljada Osijek 2023. Fotogalerija

Za sve ostale studente, pripremili su natjecanje u Igrama bez granica. Ekipe se prijavljuju na samoj roštiljadi te natječu u skakanju u vrećama i povlačenju užeta i tačkama. Za njih su također osigurane nagrade. 

To je za sada sve što otkrivaju, no pratite ih jer uskoro izbacuju informaciju i koji izvođač dolazi na njihov rođendan.


Izdvojeno

Reci što misliš!