Događanja / Istaknuta

15. prosinca

Udruga pobjede predstavit će novi kalendar s fotografijama pasa za 2024. godinu u kinu Urania

Udruga pobjede predstavit će novi kalendar s fotografijama pasa za 2024. godinu u kinu Urania

Nakon promocije, kalendar i njihov cjelokupni aktivistički ''asesoar'' moći ćete pronaći na štandovima u Kapucinskoj ulici kod PBZ-a, kojima je pokrovitelj Grad Osijek, tako da svi novci koje ubacite u tu kasicu idu izravno kerovcima u Azil

Udruga pobjede izradila je novi kalendar s fotografijama pasa za 2024. godinu koji će biti predstavljen u petak, 15. prosinca u kinu Urania u 19 sati.

Na promociji ispratit će 2023., sjetiti se svega i zaželjeti da 2024. godina bude lijepa, kao i kalendar ''najboljih i najljepših kerovaca na svijetu'' za koje im je pripala čast da ih okrune barem kalendarom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon promocije, kalendar i njihov cjelokupni aktivistički ''asesoar'' moći ćete pronaći na štandovima u Kapucinskoj ulici kod PBZ-a, kojima je pokrovitelj Grad Osijek, tako da svi novci koje ubacite u tu kasicu idu izravno kerovcima u Azil.

Također, štand bit će ''parkiran'' na istom mjestu gdje je i godinama svakodnevno do Božića, prijepodne, kao i poslijepodne, a kalendar ponudit će na još nekim mjestima po gradu te se nadaju da ćete pronaći način kako da stignete do svog primjerka.

Ako niste iz Osijeka, javite im se u inbox na Facebooku ili na e-mail adresu [email protected] te nabavite svoj primjerak kalendara po cijeni od osam eura.

Iz Azila poručuju da ne zaboravite nikada kako i najmanja gesta, kao što je možda kupovina kalendara, nekoga cijelu zimu drži sitim i nesmrznutim.


Izdvojeno

Reci što misliš!