Klub Oxygene: Koncert Krankšvestera

Mia Slafhauzer/PIXSELL
Mia Slafhauzer/PIXSELL
Sub
9
9. studenoga
cijeli dan
Osijek
Županijska ulica 9
Osijek

Krankšvester od svojih početaka 2010. godine postao je prepoznatljiv po svojoj specifičnoj kombinaciji sirovog rapa, humora i društvene satire

Loading Događaji

Jedan od najpopularnijih hrvatskih hip hop sastava, Krankšvester, dolazi u Osijek kako bi publici priredio još jedan nezaboravni koncert.

Nakon što je osvojio publiku diljem Hrvatske i regije svojim provokativnim tekstovima, energičnim nastupima i velikim hitovima kao što su “Gaber”, “Šta ti znaš o tome?” i “Slava”, navedeni se dvojac kojega čine Davor Miletić (3ki) i Hrvoje Marjanović (Sett) vraća u grad u kojemu je sve počelo.

Naime, Krankšvester od svojih početaka 2010. godine postao je prepoznatljiv po svojoj specifičnoj kombinaciji sirovog rapa, humora i društvene satire. Njihovi tekstovi često prelaze granice, no upravo ih ta iskrenost i nepretencioznost izdvaja od ostalih. Također, njihova se glazba ne boji obraditi teme poput svakodnevnih problema i izazova života u Hrvatskoj, ali i zabavnijih stvari – uvijek na svoj način.

Koncert popularnog sastava najavljen je za subotu, 9. studenoga u klubu Oxygene u centru grada. Budući da je osječka publika poznata po svojoj strastvenoj podršci, upravo zbog toga navedeni glazbeni spektakl obećava poseban ugođaj kao što je vladao na nedavno održanom Vinskom maratonu i velikom prošlogodišnjem trap rap festivalu u dvorištu PTF-a na kojima su također nastupali.

Broj je ulaznica ograničen te se uskoro očekuje početak njihove prodaje, a kako je riječ o koncertu koji će zasigurno privući veliki broj ljudi, tako vam savjetujemo da budete u tijeku i nabavite ih na vrijeme.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo u pretprodaji i to u Caffe bar Beckers Tvrđa po cijeni od 15 eura.

Povezani sadržaj
Preporučeno