Kulturni centar: Koncert Zagrebačke filharmonije i dvije kazališne predstave

Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL
Sub
12
12. listopada - 18. listopada
20:00 - 20:00
Osijek
Ulica kneza Trpimira 2/A
Osijek

Kroz listopad povodom otvorenja nove dvorane Franje Krežme možete uživati i u još jedne tri manifestacije u osječkom KC-u

Loading Događaji

U osječkom Kulturnom centru očekuju nas tri zanimljiva događanja.

Prvo je koncert Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ivana Josipa Skendera, uz solistički nastup trubača Marija Lončara. Koncert je u sklopu Krežminog ciklusa u novoj dvorani Franjo Krežma u Kulturnom centru. Ulaznica za navedenu manifestaciju više nema, a ista će se upriličiti u subotu, 12. listopada u 20 sati.

U srijedu, 16. listopada u 20 sati u maloj dvorani KC-a odigrat će se kazališna predstava “Delirij u dvoje“ nastala prema originalnom tekstu Eugénea Ionescoa. Ovaj sjajan i duhoviti kazališni komad jedne od ključnih figura francuskog avangardnog teatra George Ionescoa na pozornicu KC-a donose vam jednako sjajni mladi glumci Ana Pogorelić i Luka Šatara.

Dva dana nakon, točnije u petak, 18. listopada također u maloj dvorani KC-a gostovat će predstava nastala u koprodukciji Teatra Pierre Valley i Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM-a) “Posljednji čin“, monodrama glumice i autorice Lucije Barišić koja na lucidan, humorističan, otvoren i poetičan način, iz perspektive smrti kao zadnjeg finalnog čina, propitkuje sve tanke i fine niti života koje joj prethode.

Povezani sadržaj
Preporučeno