U pitanju je ljetna light pizza koja sadrži bogatu datterino kremu, mozzarellu, marinirane cherry rajčice, hrskavi ljubičasti luk, kremasti stracchino sir, osvježavajuću limunsku koru, tasmanski papar, krutone i masline
Pizza ”Crostino” osvojila je prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Napulju (21° Campionato Mondiale del Pizzaiuolo) u kategoriji Pizza di Stagione koje se održalo od 17. do 19. svibnja. Njezin je autor Alen Radanović, višestruko nagrađivani
pizza majstor i vlasnik osječkog Novog Saloona.
”Još sam uvijek pod dojmom – bilo je jako emotivno i nismo se tome nadali. S druge strane, toliko mi je drago da je moj rad i međunarodno prepoznat nakon svih tih godina borbe i isprobavanja sastojaka”, ističe Radanović za SiB.hr.
Talentiranom pizza majstoru ovo nije prvo takvo priznanje –
prošle je godine pobijedio s kolegom Tomislavom Perićem na
istom natjecanju. Ove mu se godine odazvalo oko
tisuću sudionika, dok je u Alenovoj kategoriji bilo njih stotinjak.
”Ne mogu vjerovati u to da smo dvije godine zaredom zauzeli prvo mjesto na takvom jednom natjecanju. To su uistinu rezultat i potvrda dugogodišnjeg rada i truda”, navodi Radanović.
Zlato je sada odnio s pizzom koja donosi svježinu i jedinstvenu kombinaciju okusa koja će vas osvojiti već pri prvom zalogaju. U pitanju je ljetna light pizza koja sadrži bogatu datterino kremu, mozzarellu, marinirane cherry rajčice, hrskavi ljubičasti luk, kremasti stracchino sir, osvježavajuću limunsku koru, tasmanski papar, krutone i masline.
Pizza
”Crostino”; FOTO: Pizzeria Novi Saloon
”Ovo prestižno priznanje ne bismo mogli postići bez vas – naših
dragih gostiju. Vaša podrška, ljubav prema našim pizzama i
povjerenje koje nam ukazujete svakim dolaskom inspiriraju nas na
to da budemo najbolji. Hvala vam od srca što ste dio naše
priče”, objavio je na društvenim mrežama Novi Saloon u kojemu
ovu pizzu možete probati i vi.