Aktualni trendovi

Osječanke ovoga proljeća nose balonere i cvjetne uzorke, a jedna se boja posebno izdvaja

Ivica Benić/SiB.hr

Ovoga proljeća, bez obzira na generaciju, Osječanke vidljivo nastavljaju pratiti trendove i istovremeno ostaju dosljedne svom stilu, čineći svoj modni izričaj jedinstvenim, prepoznatljivim i prilagođenim gradu na Dravi

Nakon zimskog razdoblja obilježenog toplim kaputima i čizmama, proljeće u naše odjevne kombinacije napokon donosi osvježenje. Međutim, ove je sezone dosta uranilo, pa su se iznadprosječno visokim temperaturama za ovo doba godine prilagodile i naše Osječanke.

U njihovim odjevnim kombinacijama koje su, prije svega, izrazito jednostavne i udobne, tako prevladavaju pastelne i proljetne nijanse, ali i boje kao što su bež, bijela, crna, crvena, ružičasta i žuta.

”Najviše nosim obične majice kratkih rukava, neizostavne traperice i tenisice, no nađe se tu i nekakva haljinica ako je vani visoka temperatura”, navodi Katarina za SiB.hr.

>> Evo što Osječanke nose ove zime: Bež boja, crni kaputi i traper od glave do pete

Uz navedene uobičajene odjevne predmete, legice ove proljetne sezone nose i sakoe, odnosno balonere koji su prozračni i istovremeno trenutno dio svjetskih modnih trendova.

”Uvijek nosim bijele patike, traperice i ružičasti sako, ali ako je večer, odjenem debelu duksu budući da vani još uvijek u to vrijeme zna biti hladno. Također, nigdje ne izlazim bez sunčanih naočala”, ističe Andrea.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

U posljednje se vrijeme na ulicama grada na Dravi mogu uočiti djevojke koje nose odjeću sa cvjetnim uzorcima upotpunjenu različitim modnim dodatcima.

”U mojim odjevnim kombinacijama prevladavaju svijetle boje i šareni ‘print’ koji odražavaju energiju i svježinu proljeća. Trudim ih se, stoga, nadopuniti naušnicama i elegantnim torbicama koje dodaju osobni pečat mom outfitu”, objašnjava Ana.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

Bez obzira na spomenuto, ovoga je proljeća u trendu nebesko plava boja koja se nosi od glave do pete. Navedeno su prepoznale i naše Osječanke koje tu boju nose u svim nijansama i na svim odjevnim predmetima.

”Uz cvjetni uzorak, na proljeće volim nositi boje poput crvene, ružičaste, žute i plave kojom su mi najčešće obojane traperice i sako. Kada je vrijeme baš toplo, nosim lepršave haljine također morskih boja, uz neke sandale ili tenisice”, govori Mia.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

Ovoga proljeća, bez obzira na generaciju, Osječanke vidljivo nastavljaju pratiti trendove i istovremeno ostaju dosljedne svom stilu, čineći svoj modni izričaj jedinstvenim, prepoznatljivim i prilagođenim gradu na Dravi.

>> Čizme, traperice i ružičasta boja: Provjerili smo što Osječanke nose ove jeseni

Ako želite vidjeti još njihovih proljetnih odjevnih kombinacija, svakodnevno pratite fotografije naših Legica dana klikom na poveznicu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari