Cijene i ponuda

Posjetili smo Kopiku prvog radnog dana i provjerili što se može pojesti i popiti

Mirela Belaj/SiB.hr

Osim sladoleda, na Kopiki se trenutno na dva štanda nude i različiti prehrambeni proizvodi

Jučer je popularno kupalište Copacabana otvorilo vrata svim posjetiteljima. Iako nije bilo mnogo kupača, zasigurno će sve one koji planiraju na kupanje u sljedećim danima razveseliti činjenica kako je ponuda hrane i pića ostala slična prošlogodišnjima, a identično se kreću i njihove cijene.

Kao i lani, sladoled se prodaje na nekoliko Ledo štandova i košta od dva do tri eura, ovisno o vrsti. Primjerice, najskuplji je King po tri eura, neovisno o tome je li riječ o onome na štapiću ili u kornetu, dok su među najjeftinijima Rumenko, Snjeguljica i Kontiki po dva eura.

Osim sladoleda, na Kopiki se trenutno na dva štanda nude i različiti prehrambeni proizvodi poput pilećih medaljona s umakom (majoneza, kečap, bbq, senf) po cijeni od šest, pomfrita s umakom (majoneza, kečap, bbq, senf) po cijeni od tri te hot doga s umakom (majoneza, kečap, senf) i prženim lukom po cijeni od također tri eura, što je isto tako ostalo nepromijenjeno u odnosu na prošlu sezonu.

>> Provjerili smo cijene na Kopiki: Sladoled od jednog do tri, burger pet, a točeno pivo tri eura

Uz to, prodaju se i kroasan s marmeladom ili čokoladom za dva, meksička pita (tijesto, piletina, povrće, chilli paprika) također za dva, mini pizza (tijesto, šunka, sir, origano) za 2,50 i sendvič sa suhim vratom i prilozima ili kulenom i prilozima za tri eura.

Zbog visokog vodenog vala na Dravi, većina je ugostiteljskih objekata na plaži trenutno zatvorena. Radi Bajta iz koje ističu kako cijene uopće nisu mijenjali, a vidljivo je kako je ista situacija i u beach baru Taboo u kojemu ćete, kao i lani, hrskavu pileću salatu (s krumpirićima ili bez njih) platiti sedam, hrskave krumpiriće te pileće medaljone sa čilijem, sirom i dva umaka po izboru šest, a pomfrit s također dva umaka po izboru tri eura.

>> Počela sezona kupanja na Kopiki, već ovaj petak i subotu noćno kupanje

Kopika jučer; FOTO: Mirela Belaj/SiB.hr

Osim u Bajti, široku paletu pića ima i beach bar Kopika. U njemu obična i ostale vrste vode Jana koštaju od dva do 2,30, prirodni sokovi od 2,30 do 2,50, Fanta, Coca-Cola, Sprite, Schweppes i cedevita 2,50 te kava, kapučino i čaj od 1,50 do dva eura.

U spomenutom se objektu nisu pretjerano mijenjale ni cijene alkoholnih pića, pa tako uglavnom sva piva u boci od 0,33 ili 0,5 L koštaju od 2,50 do 3,50 eura. Cijene štamplice od 0,03 L gina, šljivovice, pelinkovca, votke i viljamovke kreću se od 1,50 do tri eura, ovisno o vrsti pića. >> Osječani uživali na novouređenoj Copacabani

Posebno je zanimljivo istaknuti i cijenu dnevnog najma ležaljki koji i ove godine košta tri, a najam garderobnih ormarića jedan euro, uz besplatno korištenje suncobrana. Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, djeca od sedam do 15 godina plaćaju dnevnu ulaznicu po cijeni od 1,50, umirovljenici i osobe s invaliditetom 1,30, a ostali posjetitelji radnim danima tri te vikendom i blagdanom 3,50 eura.

Kopika jučer; FOTO: Mirela Belaj/SiB.hr

Copacabana vidljivo i ove godine pruža priliku za osvježenje i opuštanje u svojim prostorima. Uz najavljene zanimljive sadržaje poput brojnih sportskih aktivnosti i noćnog kupanja, ponuda hrane i pića zadržala je pristupačne cijene. Unatoč prvom danu s manje posjetitelja, očekuje se da će popularnost navedene destinacije rasti kako ljeto bude odmicalo. Već ovoga vikenda prognostičari najavljuju temperature i iznad 35 stupnjeva, pa će Kopika zasigurno vrvjeti kupačima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari