Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

“Veliki zlatni suncokret” Dvorcu Janković iz Suhopolja

Borna Jakšić/PIXSELL

Šampionsku titulu "Veliki zlatni suncokret” dobili su, u kategoriji "Ruralno-turistički projekti” Centar za posjetitelje Dvorac Janković iz Suhopolja

Dodjela nacionalne nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske” za 2023. održana je sinoć u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije.

Dodijeljeno je više od 80 nagrada u osam kategorija, za koje je kandidirano 197 projekata iz Hrvatske, BiH te Srbije, a još 10 kandidata prijavilo se za posebnu nagradu “Eduard Kušen”.

Šampionsku titulu “Veliki zlatni suncokret” dobili su, u kategoriji “Ruralno-turistički projekti” Centar za posjetitelje Dvorac Janković iz Suhopolja, u kategoriji vinskog turizma Vinarija “Bokšinac” iz Novalje, te u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” Javna ustanova Nacionalni park Mljet. >> Dvorac Janković u Suhopolju

Ove godine prvi put je dodijeljena nagrada za poseban doprinos razvoju i promociji ruralnog turizma “Eduard Kušen, a osvojila ju je Egle Katunar iz Vrbnika.

Organizatori dodjele nagrada su Hrvatska udruga za ruralni razvoj “Klub članova Selo, Osječko-baranjska županija te Turistička zajednica OBŽ.

FOTO: Borna Jakšić/PIXSELL
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari