ukupno troje poginulih

Olujno nevrijeme stiglo i u Slavoniju i odnijelo jedan život

Ilustracija/PIXSELL

RTL Danas doznaje da je u Cerničkoj Šagovino kod Nove Gradiške smrtno stradala jedna osoba (40-godišnjak) nakon što je stablo palo na kombi vozilo

Hrvatsku je danas pogodilo snažno nevrijeme. Snažan vjetar i obilna kiša napravili su prvo kaos u Zagrebu. Razoran vjetar nosio je sve pred sobom, a obilna kiša poplavila je ulice. Šteta je ogromna. U padu grana sa stabala u Zagrebu su poginule  dvije osobe (50-godišnjak i 48-godišnjak).

Nakon što je poharalo zagrebačko područje, nevrijeme se nastavilo kretati prema istoku i Slavoniji. Iz Slavonskog Broda javljaju da je u gradu nestalo struje.

“Sin i ja smo bili u autu kada nas je odjednom zahvatilo nevrijeme, uspjeli smo se sakriti u jednu trgovinu koja nam je bila usput. Imam 30 godina, do sada nikada ranije nisam vidjela ovako nešto, toliku silinu. Dijete mi se rasplakalo od straha, a ni meni nije bilo svejedno. Vjetar je nosio veliki metalni kontejner preko avenije, a ulicom su letjeli crjepovi s kuća i dijelovi stabala. Izgledalo je kao da je nadomak do tornada”, ispričala je za Index Laura iz Slavonskog Broda. >> Pogledajte kako izgleda Slavonski Brod nakon današnjeg nevremena

RTL Danas doznaje da je u Cerničkoj Šagovino kod  Nove Gradiške smrtno stradala jedna osoba (40-godišnjak) nakon što je stablo palo na kombi vozilo.  Potvrdio je to ravnatelj Civilne zaštite, Damir Trut.

Stradala je i Pleternica:

U olujnom nevremenu Policijska uprava požeško-slavonska ostala je bez krova

FOTO: Požeški.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari