stadion kraj save

Slavonski Brod se pohvalio: “Nova tribina stadiona poprima svoj konačni oblik”

Grad Slavonski Brod

Još jedan slavonski grad uskoro će dobiti novi stadion

Dolaskom jesenskih dana intenzivirali su se građevinski radovi na izgradnji nove južne tribine na stadionu kraj Save. Trenutno se, naime, privode kraju grubi građevinski radovi, a posljednja dva mjeseca, usporedno s napretkom armirano-betonske konstrukcije, provode se i obrtnički te instalaterski radovi u prostorijama ispod tribine. Sljedeći tjedan započet će radovi na potkonstrukciji fasade, a u fazi radioničke izrade su vanjska stolarija te čelična konstrukcija zahvaljujući čemu će nova tribina poprimiti svoj završni izgled.

“U sklopu nove tribine, konačnim dovršetkom radova, nalazit će se svlačionice za igrače, prostori za sudce, delegate, doping kontrole, privremene sanitarije, VIP lođa s lounge prostorom s popratnim sanitarijama i servisnim prostorima, prostor za trening igrača i teretanu, sobu za liječnika, caffe bar za posjetitelje, soba hitne pomoći, prostor za prodaju karata, klupske prostorije i uredske prostorije sa servisnim prostorima i sanitarijama te prostor za komentatore i medije. Za VIP gledatelje predviđeno je 120 mjesta sa zatvorenim lounge prostorom u pozadini. Gledateljima je predviđeno 1400 sjedećih mjesta (ne uključujući VIP) te 6 mjesta za osobe s invaliditetom”, pohvalili su se iz Grada Slavonskog Broda.

Osim ove investicije, Grad Slavonski Brod na stadionu kraj Save izgradio je novu istočnu tribinu te nove pomoćne terene s umjetnom podlogom čime su na ovom nogometnom kompleksu stvoreni vrhunski uvjeti za bavljenje sportom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari