u središtu grada

Vukovar ima novu turističku atrakciju

Ivan Penava/Facebook

"Siguran sam kako će ovo mjesto na obali Dunava postati prepoznatljiva atrakcija na kojoj će se stvarati brojne uspomene iz Vukovara!", poručio je na Facebooku vukovarski gradonačelnik


Središte Vukovara krasi nova gradska, turistička atrakcija – 3D natpis “Vukovar” koji je posebno uočljiv gostima koji u  grad pristižu s mnogobrojnih kruzera. Od najavljenih 339 kruzera za ovu godinu, do danas ih je pristalo 160 sa ukupno 15 131 posjetitelja!

“Barokna obilježja, kulturna baština te bogata povijest veliki su turistički potencijali našega grada koje nastojimo koristiti na najbolje moguće načine. I sami turistički rezultati u prvih 6 mjeseci ove godine govore nam da se krećemo izvrsnim smjerom, jer smo u usporedbi sa zaista rekordnom predpanedmijskom 2019. godinom do sada ostvarili 5% više noćenja u našem gradu! Siguran sam kako će ovo mjesto na obali Dunava postati prepoznatljiva atrakcija na kojoj će se stvarati brojne uspomene iz Vukovara!”, poručio je na Facebooku vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

FOTO: Ivan Penava/Facebook

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari