U tijeku očevid

Urušila se skela s radnicima u brodskoj tvrđavi, ima i ozlijeđenih

Ivica Galović/PIXSELL

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Slavonski Brod, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju

U nesreći koj se jutros dogodila na gradilištu buduće Zvjezdarnice u slavonskobrodskoj Tvrđavi ozlijeđen je jedan radnik (1987.).  Do ozljeđivanja je došlo uslijed pada skele koja se srušila iz, zasad, neutvrđenih razloga.

“Policija je dojavu o rušenju skele dobila jutros u 9.16. Imamo informaciju o jednoj ozlijeđenoj osobi koja je odmah prevezena u slavonskobrodsku Opću bolnicu Dr. Josip Benčević na ukazivanje liječničke pomoći”, za portal SBplus kazao je policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Damir Brezić, dodajući kako, prema prvim informacijama, ozlijeđeni radnik nije životno ugrožen.

Izvođač radova vrijednih 19,2 milijuna kuna je tvrtka HIDROMONT-SB d.o.o.

FOTO: PIXSELL

Stiglo je i izvješće policije:

“Jutros (25. listopada) u 9.30 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu da je na prostoru Gradske tvrđave došlo do pada građevinske skele na jednu mušku osobu.
Policijski službenici su prilikom vršenja očevida utvrdili da je prilikom izvođenja građevinskih radova došlo do pomicanja građevinske skele koja je pala na 34-godišnjeg radnika.
Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Slavonski Brod, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju.
O događaju je upoznat inspektor zaštite na radu, a pismenim putem će se izvijestiti i nadležno državno odvjetništvo.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari