Bikeri pomažu svojom himnom

"Svaki metar, moj si vjetar...", početni su stihovi energične pjesme, svojevrsne himne Moto kluba Đakovo, koji se bikerskom scenom "vozi" već šest godina

“Svaki metar, moj si vjetar…”, početni su stihovi energične pjesme, svojevrsne himne Moto kluba Đakovo, koji se bikerskom scenom “vozi” već šest godina, a u njemu je 30 odraslih i osmero djece. Spomenuta pjesma nastala je nedavno i snimljena je demo verzija, no do lipnja, kada se u Đakovu održavaju trodnevni motosusreti, bit će snimljena na nosaču zvuka i zasigurno već pravi hit. Iza nje se krije veliko srce motorista i humanitarna akcija.

“Bit će snimljeno tisuću CD-ova koje ćemo prodavati na 5. motosusretima po pristupačnoj cijeni. Sav novac bit će doniran jednom našem članu slabijeg imovnog stanja. Kako se na susretima okupljaju bikeri iz cijele Slavonije, ali i, primjerice, Splita i BiH, očekujemo da će prodaja dobro ići”, kaže Nikica Novaković iz Motokluba.

Pjesmu će, što je, kaže Novaković, već dogovoreno, otpjevati Igor Delač iz Prve lige, Stanko Šarić iz Najboljih hrvatskih taburaša te Jasenko Ivanetić, član TS-a Prijatelji.

Đakovački bikeri prikupili su desetke tisuća kuna za različite akcije, a prenijeli su i spomen-kamen s grobišta u Ruševu na Udbinu. Uoči Uskrsa prigodno maskirani obilaze vrtiće te mališane darivaju čokoladama i pisanicama. Peti motosusreti održavaju se u Đakovu 10., 11. i 12. lipnja.

Tekst: M. Muškić (Glas Slavonije)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari