Počela sezona fišijada u Baranji

Održana je još jedna fišijada u Baranji i to ona 'Kod Blage' u Karancu na kojoj je sudjelovalo 16 ekipa. Stručni žiri najbolju ocjenu za okus, boju i kvalitetu ribe dodjelio je ekipi Radio Baranje, a glavni kuhar Siniša Frank kaže kako ne postoji nikakva tajna već samo treba imati dobru papriku.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Josipa Kasapa iz Karanca, a treće
mjesto pripalo je belomanastirskom Cafe baru ‘BTR’.

Sa sigurnošću možemo reći da je sezona baranjskih fišijada počela
i samo potvrdila kako je ovo natjecanja u kuhanju ribljeg
paprikaša postalo pravi baranjski brend.

Tekst: Radio Baranja

Pogledajte: FIŠ – recept à la
SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari