U subotu 6. Đakovo Auto Show

Iako kriza i dalje nemilice pogađa veći dio Europe i svijeta, autoindustrija ipak bilježi neke pomake u odnosu na prethodne godine.

Iako kriza i dalje nemilice pogađa veći dio Europe i svijeta, autoindustrija ipak bilježi neke pomake u odnosu na prethodne godine.

Novitete iz svijeta autoindustrije Đakovčani ove subote ponovno mogu vidjeti na već tradicionalnom Đakovo Auto Showu, koji će se održati u subotu na najvećem gradskom parkiralištu na Vijencu kardinala Stepinca. Prilika je to auto koncesionarima iz Osječko-baranjske županije za prezentaciju svih noviteta automoto tržišta i neposredni kontakt s potencijalnim kupcima, ali i građanima da vide, dožive, pa čak i provozaju neke od tih noviteta. Silvio Brkić, direktor Novog radija:

Na štandovima će se tako naći Renault, Dacia, Nissan, Opel, Chevrolet, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Wolkswagen, Hyundai, Kia, Mazda, Suzuki, Mercedes, Ford, Audi, Seat, Mitsubishi i Škoda vozila, sve posjetitelje počastit ćemo besplatnim proizvodima Osječke pivovare i Leda a u otvorenju će sudjelovati i mažoretkinje KUD-a Sklad te mlade đakovačke odbojkašice, kaže Brkić.

Show će u 10 sati otvoriti gradonačelnik Zoran Vinković, a otvorenju će prisustvovati i Župan Vladimir Šišljagić. Generalni je pokrovitelj Grad Đakovo, a ulaz je za sve posjetitelje i poklonike svijeta oktana i ove godine slobodan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari