Baranja kao turistička destinacija, predstaviti će se narednog vikenda u Puli, s početkom u 11 sati na prostoru tržnice. Ideja je u vrijeme prije početka turističke sezone, turističkim djelatnicima i građanima Pule, ponuditi Baranju kao zanimljivu destinaciju za posjetiti u rano proljeće. Ova hrvatska regija, nedovoljno je poznata, a karakterizira ju bogata eno-gastronomska tradicija uz bogatu tradiciju i prirodno bogatstvo.
Baranjski stol je atraktivnog izgleda, dugačak je oko 10 metara,
a sva izložena hrana, besplatna je za kušanje
posjetiteljima.
Tema Baranjskog stola u Puli će biti doručak, tako da na njemu
planiramo izložiti više tipova kobasica, suhih i pečenih,
dimljenih proizvoda (slanine, pečenice, kulena), aspik, čvarke,
slanine, riblje paštete, kuhano dimljeno meso sa zapečenim
grahom, kruh i mast te razne dodatke, ajvare, sireve i slastice,
te ponuditi baranjska vina.
Otvaranje stola planiramo napraviti u 11 sati.
Provjerite kako je to izgledalo u ljetnoj i zimskoj
varijanti: