Vijesti / Regija

TRAGEDIJA

Slavonija zavijena u crno: Poginuo otac petero djece, večer prije imao je svadbu

Slavonija zavijena u crno: Poginuo otac petero djece, večer prije imao je svadbu
Ilustracija (Bruno Fantulin/PIXSELL)

Prije par godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili napraviti svadbu, proslaviti skorašnje rođenje šestog djeteta i kuću koju su kupili u Potnjanima te se u nju uselili

Kako smo izvjestili, jučer je na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 33-godišnji vozač osobnog autromobila, Davor  iz Potnjana.

Kako su doznala 24sata, Davor već godinama živi sa suprugom Martinom, s kojom ima petero male djece, a uskoro bi trebalo biti rođeno još jedno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije par godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili napraviti svadbu, proslaviti skorašnje rođenje šestog djeteta i kuću koju su kupili u Potnjanima te se u nju uselili. Davor je bio ponosan što je kupio kuću novcem koji je stekao posve sam, svojim radom i odricanjem.

"Davor je inače iz Đakova. Jako je vrijedan. Radio je što god je znao i našao. Tijekom ljeta je sijao lubenice i prodavao ih. Snalazio se da prehrani djecu. Ali njih dvoje bili su vrlo skladan i lijep par. Ona je uglavnom bila doma s djecom. Šokirani smo njegovim stradanjem. Vjerojatno je jadan od umora izgubio kontrolu nad autom i sletio s ceste. Jadna ta mlada žena sada, i ta dječica. Treba im nekako pomoći", ispričali su mještani Potnjana, u koje su se supružnici Davor i Martina doselili prije nekoliko godina.

policija
NEPRILAGOĐENA BRZINA Policija objavila kako je došlo do prometne nesreće u kojoj je jučer kod Đakova smrtno stradao 33-godišnjak

Organizirat će prikupljanje financijske pomoći za njihovu obitelj i dječicu, od kojih najstarije ima tek 10-ak godina.


Izdvojeno

Reci što misliš!