od boksera, pirotehnike do oružja

Pogledajte što je policija pronašla kod uhićenih navijača iz Vinkovaca

MUP

Tijekom navedenih pretraga policijski službenici su pronašli i oduzeli više komada zabranjenog oružja, zatim veću količinu pirotehničkih sredstava, znakovlje s obilježjima mržnje, opasna sredstva i sredstva pogodna za napad i nanošenje ozljeda

Policijski službenici policijskih uprava vukovarsko-srijemske i osječko-baranjske u sklopu nastavka kriminalističkog istraživanja, a temeljem naredbi Općinskog suda u Vukovaru, Vinkovcima i Osijeku, jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske uprave vukovarsko-srijemske obavili pretrage stanova i drugih prostorija kod 12-orice uhićenih osoba (rođeni od 1974. do 2003.) zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, izvještava policija.

Tijekom navedenih pretraga policijski službenici su pronašli i oduzeli više komada zabranjenog oružja, zatim veću količinu pirotehničkih sredstava, znakovlje s obilježjima mržnje, opasna sredstva i sredstva pogodna za napad i nanošenje ozljeda.

>> Od 12 privedenih jedan krivo identificiran pa pušten, dvojica dobili uvjetne, a ostalima 30 do 60 dana zatvora

Vezano uz pronađene i oduzete predmete, kriminalističko istraživanje nastavljaju policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, poručuju iz policije.


FOTO: MUP

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari