Vijesti / Regija

vukovar

Pokušao pobjeći policijskoj patroli, kad su ga uhvatili i dali mu dreger bilo je jasno i zašto je bježao

Pokušao pobjeći policijskoj patroli, kad su ga uhvatili i dali mu dreger bilo je jasno i zašto je bježao
Željko Lukunić/PIXSELL

Utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku iz Vinkovaca, a provedenim ispitivanjem prisutnosti alkohola u organizmu smo mu utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,14 g/kg te je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja

Sinoć, 20. rujna u 21.10 sati, prilikom nadzora cestovnog prometa u Vukovaru u Vinkovačkoj ulici, policijski službenici Policijske postaje Vukovar su reflektirajućom stop palicom zaustavljali osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka,  no, on se udaljio velikom brzinom, izvještava nas vukovarsko-srijemska policija.

Policijski službenici su ga ubrzo zaustavili u blizini Nuštra, ali kako se potom vozač pokušao udaljiti pješice, nad njim su uporabljena sredstva prisile te je priveden u policijsku postaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku iz Vinkovaca, a provedenim ispitivanjem prisutnosti alkohola u organizmu smo mu utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,14 g/kg te je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

"Tijekom kriminalističkog istraživanja smo utvrdili da je 35-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, prošao kroz crveno svjetlo, nije postupio po postavljenom prometnom znaku, nije se kretao obilježenom prometnom trakom i nije postupio po naredbama policijskih službenika. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 35-godišnjak će biti prekršajno prijavljen", poručuju iz policije.


Izdvojeno

Reci što misliš!