Vijesti / Regija

tučnjava u Gornjim Bogićevcima

Drvenim palicama pretukli četvoricu: Svi završili u bolnici, jedan s teškim ozljedama

Drvenim palicama pretukli četvoricu: Svi završili u bolnici, jedan s teškim ozljedama
Patrik Macek/PIXSELL

Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja utvrdili, da su 31-godišnjak i 39-godišnjak zbog prethodno narušenih međuljudskih odnosa, drvenim palicama fizički napali i ozlijedili četiri osobe u dobi od 20, 23, 45 i 46

U Gornjim Bogićevcima, u nedjelju 28. svibnja, oko 20 sati, došlo je do narušavanja javnog reda i mira i oštećenja osobnog automobila, izvjestila nas je PU brodsko-posavska.

U ovom događaju četiri osobe su ozlijeđene, kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški. Ozljede su kod jedne osobe okvalificirane kao teške, a kod tri osobe se radi o lakšim tjelesnim ozljedama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja utvrdili, da su 31-godišnjak i 39-godišnjak zbog prethodno narušenih međuljudskih odnosa, drvenim palicama fizički napali i ozlijedili četiri osobe u dobi od 20, 23, 45 i 46.

Pritom je 39-godišnjak oštetio osobni automobil (vlasništvo 45-godišnjaka). Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški gdje je utvrđeno da je 45-godišnjak teško ozlijeđen dok su 20-godišnjak, 23-godišnjak i 46-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i oštećenje tuđe stvari.

Također protiv 31-godišnjaka i 39-godišnjaka policija podnosi optužne prijedloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Nadalje, oštećenim osobama su uručeni potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe, zaključuje policija izvješće


Izdvojeno

Reci što misliš!