Vijesti / Regija

osijek

Pijani vozač romobila nepropisno skretao i udario automobil, priveden na triježnjenje

Pijani vozač romobila nepropisno skretao i udario automobil, priveden na triježnjenje
Igor Soban/PIXSELL

Na području PU osječko-baranjske od 26. do 28. svibnja u nadzoru prometa evidentirano je 28 vozača (18 vozača osobnog automobila, 7 vozača bicikla, 2 vozača motocikla i 1 vozač električnog romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola, izvještava osječko-baranjska policija.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 22,25 sati u Osijeku, kada je nadzoru prometa zaustavljen 32-godišnji biciklist iz Osijeka. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,39 promila alkohola u krvi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U navedenom razdoblju osim alkohola evidentiran je još 141 prekršaj od kojih 59 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 16 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 4 nepropisnog korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 3 upravljanja neregistriranim vozilom i 57 ostalih prekršaja.

U petak oko 23,10 sati u Reisnerovoj ulici u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač električnog romobila 23-godišnjak iz Osijeka uslijed nepropisnog skretanja udario je u osobni automobil. Obavljenim alkotestiranjem  utvrđena mu je prisutnost od 2,03 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Za počinjenje prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 350 eura, zaključuje izvješće policija.


Izdvojeno

Reci što misliš!