Vijesti / Regija

tragedija kod našica

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je poginulo 4-godišnje dijete

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je poginulo 4-godišnje dijete
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

U prometnoj nesreći 37-godišnjak i 32-godišnjakinja zadobili su teške tjelesne ozljede

Na Županijskoj cesti ŽC 4105, između Podgorača i Budimaca, jučer oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 4-godišnje dijete, izvještava PU osječko-baranjska.

Do prometne nesreće došlo je kada vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti zbog čega je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila uslijed čega su svi ispali iz vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminuo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

Dana 18./19. studenoga od 20,20 do 00,10 sati promet na ŽC 4105 je bio zatvoren, te se odvijao obilaznim cestovnim pravcima, zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!