Vijesti / Regija

ne sviđa im se

HNK Vukovar 1991 predstavio novi klupski autobus, srpski mediji ga proglasili skandaloznim

HNK Vukovar 1991 predstavio novi klupski autobus, srpski mediji  ga proglasili skandaloznim
HNK Vukovar 1991/Facebook

Upravo je ta vijest digla na noge srpske medije koji su odmah nakon što su tu vijesti prenijeli hrvatski medij

Nogometaši Vukovara su u petak predstavili novi klupski autobus crne boje koji ima simbole njihovog kluba, Vodotornja, a na njemu su istaknuti i heroji Domovinskog rata u liku Blage Zadre i Jean-Michela Nicoliera pored kojih stoji natpis: "Heroji se nikad ne zaboravljaju".

Upravo je to diglo srpske medije na noge te su se javili odmah nakon što su vijesti prenijeli hrvatski mediji. Njihovi portali su počeli objavljivati razne naslove u kojima uglavnom ističu kako je to skandal: "Skandal u Vukovaru trese bivšu Jugoslaviju: Nogometni klub Vukovar promovirao autobus s ratnim motivima", piše Kurir.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za srpske medije je ovo sramota: "Imate li srama, Hrvati? Veliki skandal u Vukovaru! Sport ne pamti ovako nešto", prenosi portal Novosti.

FOTO: HNK Vukovar 1991/Facebook

Kad smo već kod toga, samo ćemo napomenuti kako su upravo oni 2019. godine ispred stadiona Crvene zvezde izložili tenk koji je po pisanju njihovih medija: "zaplijenjen u Vukovaru". Isto tako ćemo istaknuti kako Delije, navijači kluba na utakmicama nose transparent Vukovar koji je napisan na ćirilici.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!