Vijesti / Regija

potraga sa sretnim završetkom

Na pecanju upao u Dravu: Nakon dva dana pronašli ga spasioci kako se grčevito drži za granu

Na pecanju upao u Dravu: Nakon dva dana pronašli ga spasioci kako se grčevito drži za granu
PU osječko-baranjska

Policijski službenici interventne policije su u 16,10 sati, u predjelu zvanom „Komarice“ nedaleko mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli 65-godišnjaka, a koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu, boreći se za vlastiti život

U utorak, 12. travnja, u prijepodnevnim satima, 65-godišnji hrvatski državljanin iz Veliškovaca odvezao se biciklom na pecanje na rijeku Dravu u blizini mjesta Gat.

Tijekom večeri 65-godišnjak se nije vratio kući s pecanja i nije se više javljao na mobilni telefon.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog sumnje da se 65-godišnjem suprugu nešto dogodilo, supruga je 13. travnja, u 19,45 sati, u Policijskoj postaji Belišće prijavila da se 65-godišnji suprug nije vratio kući s pecanja i da se više ne javlja na mobilni telefon.  

Po zaprimanju nestanka osobe, policijski službenici Policijske postaje Belišće organizirali su potragu u kojoj je sudjelovalo i više djelatnika HGSS i ribiča udruge Gat, a koja je trajala kasno u noć.

Jučer 14. travnja, u jutarnjim satima, nastavljena je potraga za nestalim 65-godišnjakom, u koju su bili uključeni i policijski službenici Interventne policije Osijek kao i lokalno stanovništvo.

hgss
Uspješna potraga HGSS otkrio detalje akcije spašavanja ribiča iz Drave: Tražili su ga policija, spasioci, psi i dron

Policijski službenici interventne policije su u 16,10 sati, u predjelu zvanom „Komarice“ nedaleko mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli 65-godišnjaka, a koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu, boreći se za vlastiti život.

Policijski službenici su hitnom intervencijom pristupili spašavanju unesrećenog kojeg su izvukli iz hladne i nabujale rijeke i u zadnjem trenutku spasili mu život.  

Zbog iscrpljenosti i pothlađenosti 65-godišnjak je prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su liječnici utvrdili da nema drugih ozljeda osim pothlađenosti te je zadržan na liječenju.


Izdvojeno

Reci što misliš!