Vijesti / Regija

našice za generacije

Pogledajte kako će izgledati centar Našica nakon završetka svih radova

Pogledajte kako će izgledati centar Našica nakon završetka svih radova

Završetkom projekta sama gradska jezgra postat će funkcionalnija i bolje iskorištenija, prometno sigurnija, opremljena modernom infrastrukturom, estetski privlačnija te samim time još poželjnija građanima i posjetiteljima grada

Predsjednik gradskog vijeća Grada Našica i kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba, dr.med.vet., obišao je sa suradnicima radove na uređenju našičkih trgova.

Od gotovo pola milijarde kuna vrijednih projekata koji se trenutno izvode u gradu, posebno se ističe projekt obnove kulturne baštine našega grada, financiran sredstvima europskih fondova. Vrijednost radova uređenja Velikog i Malog dvorca, Gregerove vile te dva gradska trga, dr. Franje Tuđmana i Isidora Kršnjavoga, a koji već mjesecima traju, od iznimne su važnosti za daljnji razvoj grada u kulturnom, turističkom i gospodarskom smislu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Završetkom projekta sama gradska jezgra postat će funkcionalnija i bolje iskorištenija, prometno sigurnija, opremljena modernom infrastrukturom, estetski privlačnija te samim time još poželjnija građanima i posjetiteljima grada.

Uz obnovljene simbole grada, naše dvorce i Gregerovu vilu promijenit će se i vizure grada. Zaštitit ćemo našu kulturnu i povijesnu baštinu, a pri tome osigurati odlične uvjete za rad korisnicima prostora – u prvom redu našem muzeju, knjižnici, glazbenoj školi, radiju i našim udrugama. Za sve generacije vrlo je bitno održati kontinuitet razvoja, a vodeći se time odlučno i sigurno nastavljamo razvoj našeg grada za budućnost.

Važno je napomenuti, a što nije manje važno, većinu radova izvode naše domaće tvrtke, koje zapošljavaju radnike iz našega grada ili bliže okolice. Time isplaćena sredstva ostaju u gradu te potiču domaće obrtnike i poduzetnike.

Vjerojatno ste znatiželjni kako će Našice izgledati kad utihnu strojevi i zatvore se radilišta. Portal Nasice.com ponosno predstavlja 3D model s novim izgledom glavnog gradskog trga. A od ljeta će to postati svakodnevno okruženje svim Našićaniam i njihovim gostima.

Izvor: www.nasice.com


Izdvojeno

Reci što misliš!