Vijesti / Regija

baranja niže velike donacije

Baranjska firma donirala građevinske folije za Glinu

Baranjska firma donirala građevinske folije za Glinu

Donirane folije proizvedene su patentiranom tehnologijom, imaju i UV zaštitu kako bi se znatno produžilo njihovo trajanje unatoč raznim nepovoljnim vremenskim uvjetima koji se mijenjanju kroz godišnja doba

Hrvatska tvornica EcoCortec®, najveća tvornica antikorozivnih folija u Europi u vlasništvu Borisa Mikšića donirala je preko 20 000 m2 građevinske folije gradu Glini.

Folija će biti primijenjena za pravovremenu sanaciju krovova i dimnjaka na oštećenim građevinskim objektima. Sve EcoCortecove folije, proizvedene patentiranom tehnologijom, imaju i UV zaštitu kako bi se znatno produžilo njihovo trajanje unatoč raznim nepovoljnim vremenskim uvjetima koji se mijenjanju kroz godišnja doba. Dijana Zrinski, direktorica tvornice EcoCortec®, smještene u Belom Manastiru, uručila je donaciju Dr. Sanji Štingl-Vlašić, članici Stožera civilne zaštite Grada Gline.  Aplikacija folije će početi po hitnom postupku na oštećenim objektima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Od srca Vam hvala na donaciji koja će jako pomoći ljudima čiji su krovovi razrušeni, a takvih je nažalost puno." zahvalila je Dr. Štingl-Vlašić.

"Odmah iza potresa smo se okupili razmišljajući kako najbolje naša tvrtka može pomoći unesrećenim ljudima. S obzirom na to da postoji velika potreba za ovakvim materijalima na područjima pogođenim potresima brzo smo odlučili ustupiti našu foliju koja će štititi objekte i pomoći ljudima i službama u ovom složenom procesu sanacije. Naši proizvodi i usluge su na raspolaganju dežurnim službama i organizacijama koje prikupljaju pomoć i odazvat ćemo se koliko god možemo da pomognemo u ovoj teškoj situaciji." - poručuje vlasnik EcoCorteca Boris Mikšić. 


Izdvojeno

Reci što misliš!