Vijesti / Regija

prve večeri novog lockdowna

Vlasnica kafića iz Petlovca: ''Čistili smo kafić, policija nam je došla i napisala prijavu''

''Sin je doveo troje prijatelja da počiste kafić od večeri prije, ima snimka s kamere koja to dokazuje, no policajci je nisu htjeli ni pogledati"

PU osječko-baranjska izvjestila nas je da su protekle subote, prvog dana novog zaključavanja, proveli provjeru 202 ugostiteljska objekta na području Osječko-baranjske županije i utvrdili jedno kršenje mjera radnog vremena, u kafiću u Petlovcu.

Javila nam se vlasnica kafića koji je prijavljen inspektoratu ističući kako tu večer nisu radili, već su osobe zatečene unutar čistile objekat od dana prije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moj sin koji živi iznad lokala doveo je dva prijatelja i prijateljicu da počiste kafić od noći prije kad se još smjelo raditi. U lokal su došli u 20:36 i sin mi u 21:56 javlja da je došla policija. Jedan od policajaca je bio jako nadobudan i uopće nije htio poslušati što su mu rekli, tj što rade. Na poziv sina sam u 10 minuta došla u lokal, rekla policajcima da mogu na kamerama provjeriti što su mladići i djevojka radili prije nego su došli, no to ih nije zanimalo."

Noćni izlazak Tvrđa
pojačana kontrola Policija i Civilna zaštita proveli čak 449 nadzora i utvrdile 22 nepravilnosti u OBŽ

Ističe kako su u isto vrijeme oni čistili drugi kafić no tamo policija nije došla.

"Pitala sam policajca hoće li i tamo doći napisati kaznu on je nadobno odgovorio da hoće".

U kafiću koji je dobio prijavu na stolu je bilo otvoreno piće za koje vlasnica kaže da je rekla sinu da počasti prijatelje što mu pomažu i da je piće bilo doneseno iz stana.

"S tim policajcem se nije dalo razgovarati, on je bio uvjeren da nam je kafić radio normalnu tu večer. A nit je vidio da se piće prodavalo za novac niti računi izdavali. Napisao nam je prekršaj da smo kršili radno vrijeme i prijavio državnom inspektoratu. Ja sam se vratila u drugi kafić spremati." zaključuje vlasnica.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!