Vijesti / Regija

45-godišnjak iz valpova

U istoj noći policija ga dvaput uhvatila pijanog za volanom!

U istoj noći policija ga dvaput uhvatila pijanog za volanom!

Za počinjene prekršaje izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 22,000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 13 negativnih prekršajnih bodova

Jučer, 19. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 4 vozača (2 vozača osobnog automobila i 2 vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je oko 2,30 sati u Valpovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 45-godišnji hrvatski državljanin iz Valpova, koji je upravljao osobnim automobilom te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,67 grama po kilogramu. Vozač se prethodno kretao trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera nakon čega je isključen iz prometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 3,25 sati opet je zatečen kako upravlja osobnim automobilom nakon što je isključen iz prometa te je uhićen. Za počinjene prekršaje izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 22,000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 13  negativnih prekršajnih bodova.

Noćas u 1,20 sati kod Antunovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji hrvatski državljanin iz Šodolovaca upravljao osobnim automobilom i kretao se biciklističko-pješačkom stazom. Prilikom vožnje unazad sletio je s kolnika u odvodni kanal. Vozač je zadobio lake tjelesne ozljede i utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 0,63 grama po kilogramu.

Za počinjene prekršaje izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 6 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ vozilima u trajanju od 1 mjesec i 3 negativna prekršajna boda.


Izdvojeno

Reci što misliš!