slavonski brod

17-godišnjak na električnom skuteru udario 16-godišnjeg pješaka, obojica teško ozlijeđeni

Patrik Macek/PIXSELL

Nakon pružene pomoći 16-godišnjak je pušten na kućnu njegu, dok je 17-godišnjak zadržan u bolnici na daljnjem liječenju, piše policija

Jučer na kolniku Ulice Eugena Kumičića u Slavonskom Brodu došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali maloljetni vozač električnog skutera i također maloljetni pješak-

Naime, kako piše policija, 17-godišnjak je upravljao s električnim skuterom navedenom ulicom, od juga prema sjeveru, dok je u tome trenutku 16-godišnji pješak prelazio kolnik, kojom prilikom je došlo do udara skutera u tijelo 16-godišnjaka te pada obojice na kolnik.

Liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu, gdje su im utvrđene teže tjelesne ozlijede.

Nakon pružene pomoći 16-godišnjak je pušten na kućnu njegu, dok je 17-godišnjak zadržan u bolnici na daljnjem liječenju, piše policija.

Policijski službenici će protiv vozača električnog skutera dostaviti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, zaključuje policija izvješće o ovoj nesreći.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest