ipak uhvaćen

Drogirani Bugar bježao policiji po Vinkovcima

PIXSELL

Nakon liječničkog pregleda i izuzetih uzoraka krvi i urina radi vještačenja na droge, smješten je u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Vukovarsko-srijemska policija izvještava kako je jučer, 15. listopada 2024. godine oko 17,25 sati u Vinkovcima, 37-godišnji državljanin Bugarske upravljao je osobnim automobilom registarskih oznaka Velike Britanije te na svjetlosni i zvučni znak dan od strane policijskih službenika da se zaustavi, ubrzava vozilom, pretječe kolonu vozila, zaobilazi vozilo zaustavljeno ispred obilježenog pješačkog prijelaza i prolazi raskrižjem na znak crvenog svjetla.

Policijski službenici su ga zaustavili te provedenim preliminarnim testiranjem utvrdili da je upravljao motornim vozilom dok je imao droge u svom organizmu.

Nakon liječničkog pregleda i izuzetih uzoraka krvi i urina radi vještačenja na droge, smješten je u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja izdan je prekršajni nalog sa izrečenom novčanom kaznom u iznosu 2530,36 eura, zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemnom vozačkom dozvolom u trajanju 3 mjeseca i po pravomoćnosti prekršajnog naloga upisat će se 14 negativnih prekršajnih bodova.

Nakon što policija zaprimi rezultate vještačenja na droge, slijedi odluka o prekršaju, stoji u izvješću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest