U Virovitici

24-godišnjak razbio zaslon uređaja za igre na sreću, slijedi mu kaznena prijava

Ilustracija (Nel Pavletić/PIXSELL)

Nakon detaljne istrage, policija je utvrdila kako je osumnjičenik prouzročio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko stotina eura

Policijski službenici Policijske postaje Virovitica završili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem zbog sumnje u to kako je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe imovine. Incident se dogodio krajem rujna u jednom virovitičkom automat klubu u kojemu je osumnjičenik udarcem ruke razbio zaslon uređaja za igre na sreću, piše PU virovitičko-podravska.

Nakon detaljne istrage, policija je utvrdila kako je osumnjičenik prouzročio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko stotina eura. Navedeno kazneno djelo predstavlja značajan financijski gubitak za vlasnike automat kluba.

Protiv 24-godišnjaka bit će tako podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici. Očekuje se daljnji pravni postupak koji će utvrditi odgovornost osumnjičenika za nastalu štetu.

Spomenuti slučaj upozorava na ozbiljnost oštećivanja tuđe imovine čije posljedice mogu uključivati i kaznenu odgovornost, kao i financijske troškove za počinitelja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest