Iz još neutvrđenih razloga

Izbio veliki požar u obiteljskoj kući u Dolcu kod Brestovca

pozega.eu

Prema informacijama iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske, požar je zahvatio garažu, kotlovnicu i drvarnicu, čime je izazvao značajnu materijalnu štetu

U naselju Dolac, nedaleko od Brestovca, iz još neutvrđenih razloga izbio je požar u blizini obiteljske kuće. Ovaj incident izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovnicima, a brzo su reagirale i nadležne službe kako bi suzbile vatrenu stihiju koja se počela širiti, piše pozega.eu.

Prema informacijama iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske, požar je zahvatio garažu, kotlovnicu i drvarnicu, čime je izazvao značajnu materijalnu štetu. Srećom, za sada nema izvještaja o ozlijeđenim osobama, no situacija je i dalje pod kontrolom.

Vatrogasne ekipe iz okolnih mjesta brzo su stigle na teren te se trenutno bore s plamenom. Njihova koordinacija i brza reakcija ključni su za sprječavanje daljnjeg širenja požara i očuvanje ostatka imovine. Mještani su se okupili i pratili razvoj situacije s velikim zanimanjem i zabrinutošću.

Iako uzrok požara još uvijek nije utvrđen, policija i vatrogasci provode istragu kako bi otkrili što je dovelo do ovog incidenta. Ovakvi događaji potiču razgovore o važnosti zaštite od požara i potrebi za redovitom provjerom sigurnosnih mjera u domaćinstvima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest