donji miholjac

Uhićen trojac koji je ukrao janjce: U pretrazi kuće pronađena samo janjeća koža

Marko Prpic/PIXSELL

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku jučer je obavljena pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi trojac, prilikom čega je pronađeno i uz potvrdu oduzeto više od 400 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske, dvije registracijske pločice za kojima je raspisana potraga te dvije janjeće kože

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Donji Miholjac utvrđena je osnovana sumnja da su 34-godišnjakinja, 30-godišnakinja i 37-godišnjak počinili dva kaznena djela na štetu 65-godišnjaka.

Naime, kako izvještava PU osječko-baranjska, njih se naime sumnjiči da su tijekom svibnja s imanja na širem području Donjeg Miholjca 65-godišnjaku otuđili janje, a potom su mu tijekom kolovoza provalili u prostoriju imanja, nakon čega su mu otuđili opet janje. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 440 eura.

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku jučer je obavljena pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi trojac, prilikom čega je pronađeno i uz potvrdu oduzeto više od 400 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske, dvije registracijske pločice za kojima je raspisana potraga te dvije janjeće kože.

Protiv osumnjičenih slijedi odgovarajuća prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, kao i prijava za carinski prekršaj, zaključuje policija izvjeće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest